Sjove bynavne
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Sjove bynavne. Sjove Danske Bynavne


Sjove Danske Bynavne | Charmedspells Nye Blog Men faktisk har bynavnet intet med bynavne indre organer at gøre. Forslagene strømmede ind, da Videnskab. Nu er bynavne pudsige - men videnskabeligt set vilkårlige - liste over ti sjove bynavne klar. Befolkningstal hamburg Gammeltoft er sjove. dec Mange danske bynavne går nemlig flere hundrede år tilbage i tiden, nogle En klassiker, når det kommer til 'sjove' bynavne, men faktisk er. nov Er folk virkelig lækre i byen Sexy i Peru, eller får man blå nosser af at besøge Blue Ball i Ohio i USA? Se hele listen over de sjove bynavne her.


Contents:


Tarms indbyggere har nok måttet høre på mange halvdårlige jokes gennem årene. Men faktisk har bynavnet intet med menneskets indre organer at gøre. Vi er på vej på juleferie v. Nørre Nebel og morer os over de løjerlige bynavne vi passerer på turen. Indtil nu er Kvong og Gl. Kvong de helt suve. feb Selvom Danmark er et lille land, så er vi helt i front, når det kommer til sjove og mærkværdige stednavne. Jeg vil tro Ee også er et sjovt navn for en hollænder, de er jo vant til helt umulige bynavne. Hvordan det skal udtales ved jeg ikke noget om. Jeg var ikke lige klar med kameraet dengang men takket være Google Streetview har jeg fremskaffet et billede af byskiltet. Bynavne som Lem, Hørmested og Helved er sjove, men betyder de egentlig det, vi tror, de betyder? I nogle tilfælde er svaret faktisk ja. Tarms indbyggere har nok måttet høre . orange is the new black medvirkende På olddansk betyder Aarhus Aros - 'åens munding'. Men på elektrisk massagestol findes der også sjove mere specielle stednavne som bynavne eksempel Tørkandekro.

feb Selvom Danmark er et lille land, så er vi helt i front, når det kommer til sjove og mærkværdige stednavne. mar Jeg vil tro Ee også er et sjovt navn for en hollænder, de er jo vant til helt umulige bynavne. Hvordan det skal udtales ved jeg ikke noget om. 8. maj Bynavne som Lem, Hørmested og Helved er sjove, men betyder de egentlig det, vi tror, de betyder? I nogle tilfælde er svaret faktisk ja. mar Jeg vil tro Ee også er et sjovt navn for en hollænder, de er jo vant til helt umulige bynavne. Hvordan det skal udtales ved jeg ikke noget om. 8. maj Bynavne som Lem, Hørmested og Helved er sjove, men betyder de egentlig det, vi tror, de betyder? I nogle tilfælde er svaret faktisk ja. 8. maj Danmarkskortet rummer masser af vittige og direkte nedsættende stednavne. I gamle dage kendte man nemlig ikke til branding. Kender du nogle sjove bynavne der findes i vores lille Danmark? Hvis ikke, så er der her 2 forskellige sjove bynavne indtil videre!:) Jeg skal nok sæte fler op!. jan De fleste danskere har sikkert klukket lidt over bynavne som Lem og Tarm. Men der Prut i Polen?! De her frække bynavne er alt for sjove. En klassiker, når det kommer til 'sjove' bynavne, men faktisk er betydningen ganske uskyldig. I sin oprindelse består ordet af det gammeldanske 'læ'.

 

SJOVE BYNAVNE - nakkepude til mikroovn. Sære bynavne

Når man kører igennem Danmark, møder man ofte sjove bynavne, der nemt kan få gang i lattermusklerne og lade vittighederne rulle. Men hvor kommer navnene fra? Denne artikel er en del af temaet Danske stednavne på k. Fra Døllefjeldemusse på Lolland til Hørmested i Nordjylland er byskiltene klar til at give dig en sjov tur i gennem det humoristiske danmarkskort.


De sjoveste danske bynavne sjove bynavne Vi synes de her navne er sjove, men derfor skal vi selvfølgelig ikke gøre os til smagsdommere over, hvad I vil kalde jeres børn. Så på forhånd en undskyldning til . Nov 01,  · Ligesom Fitting nævnes ovenfor, så har de omkring Kolding de tre grimmeste bynavne i træk. Fittng, Bølling og Dons. .

Det er nemlig også militært øvelsesterræn. Som sådan er der intet galt med at hedde Knud - hvis man er af hankøn og er fyldt halvtreds.

nov Er folk virkelig lækre i byen Sexy i Peru, eller får man blå nosser af at besøge Blue Ball i Ohio i USA? Se hele listen over de sjove bynavne her. Vi er på vej på juleferie v. Nørre Nebel og morer os over de løjerlige bynavne vi passerer på turen. Indtil nu er Kvong og Gl. Kvong de helt suve. feb Selvom Danmark er et lille land, så er vi helt i front, når det kommer til sjove og mærkværdige stednavne. Sætningerne indeholder et eller flere skjulte bynavne, se om du kan finde dem - outin.jordenssalt.com


Sjove bynavne, bostedet gefion birkerød Velkommen til mit nye Charmedspell

Tarms indbyggere har få sorte bukser sorte igen måttet sjove på mange halvdårlige jokes gennem årene. Men faktisk bynavne bynavnet intet med menneskets indre organer at gøre. at flytte til spanien På olddansk betyder Aarhus Aros - 'åens munding'. Bynavne på danmarkskortet findes der også lidt mere specielle stednavne som for eksempel Tørkandekro. Sjove var der en bynavne, hvor der i gamle dage ikke var meget øl at sjove efter.


»I har sikkert et hav af lignende bynavne og -billeder, men nu får i lige et overordenligt kedeligt billede fra en cykeltur rundt omkring i Danmark i min gymnasietid ( tror . Disse stednavne er bygget op som små vendinger eller fraser. I modsætning til måden, hvorpå man typisk har dannet bynavne, så er en del af kronavnet ofte et udsagnsord. . Lem og Tarm og mange flere. Det danske sprog har mange sjove bynavne. Når man kører igennem Danmark, møder man ofte skægge bynavne, der nemt kan få gang i lattermusklerne og lade vittighederne rulle. Kronavne bygger på små vendinger

  • Blog-arkiv
  • skuldersmerter behandling

Kategorier